• Deutsch
 • Nederlands
 •    +31 (0)344 - 614 180    +31 (0)6 - 20 61 44 95    info@boomkwekerijvaneldik.com

  Ons bedrijf

  Gebr. van Eldik Boomkwekerijen B.V. timmert sinds 1999 aan de weg. In dat jaar begon het bedrijf heel bescheiden met een halve hectare. Door enthousiasme, klantgerichtheid en vooral de kwaliteit van de producten is Van Eldik nu uitgegroeid tot 20 hectare. Er zit nog een beetje groei in, stelt Albert van Eldik: “We zouden nog véél groter kunnen worden, maar met 25 hectare is het voldoende. Dan kunnen mijn broer en ik nog steeds regelmatig met de bomen zelf bezig zijn, in plaats van alleen leiding te geven aan ons team. Wij komen uit een boomkwekersgeslacht en willen ons vak blijven uitoefenen. Dat levert trouwens de beste bomen op!”

  Van Eldiks assortiment telt maar liefst 300 soorten twee keer verplante bomen. Jaarlijks worden 50.000 nieuwe onderstammen geplant, die vervolgens naar 6-8-10 en 12 cm. stamomvang doorgekweekt worden. Er is ook een assortiment drie keer verplante bomen voor straat, park en tuin. Een uitgelezen selectie van 2000 bomen en vormbomen in containers maakt het assortiment compleet. Deze ‘containerbomen’ leveren hoveniers en tuincentra een extra lang seizoen op!

  En heeft van Eldik de boom van uw keuze toch niet? Geen nood, zegt Corné van Eldik: “Wij zijn geboren en getogen in deze streek met maar liefst 200 kwekerijen. Uw boom halen wij voor u ‘om de hoek’ bij een betrouwbare collega-kweker. Onze service!”

  Dit alles is de kwaliteit van Gebr. van Eldik Boomkwekerijen B.V.
  Wilt u eens bij ons bedrijf komen kijken? U bent van harte welkom!

  Contact

  Gebr. van Eldik Boomkwekerijen B.V.
  P. van Westrhenenweg 5
  4031 JP Ingen